Blok Grafit Tahan Korosi, Konduktivitas Listrik Anu Saé

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Gancang:

Tempat Asalna: Hebei, Cina

Ngaran mérek: QF

Jumlah Modél: QF

Jenis: Blok éléktroda

Aplikasi: Pendiri, casting, sinter

Panjangna: tiasa disesuaikan

Komposisi Kimia: Densitas Tinggi Murni Tinggi

Kapadetan Massal: ≥1.91g / cm3

Kakuatan Komprési: ≥135MPa

Elastisitas Modulus: 12GPA

Porositas Gas: 11%

Granularitas: 8-10μm

Kamampuhan Suplai: 2000 Ton per Bulan

Rincian bungkusan: Paket kasus kai atanapi tiasa dipak per pamundut pelanggan

Palabuhan: TIANJIN PORT

Spésifikasi

Kapadetan Massal

≥1.91g / cm3

Kakuatan Komprési

≥135MPa

Elastisitas Modulus

12GPA

Porositas Gas

11%

 

Kauntungan produk

Stabilitas 1. Thermal: numutkeun kaayaan panggunaan produk panas sareng tiis, desain khusus didamel pikeun mastikeun reliabilitas kualitas produk.

2. Résistansi érosi: desain seragam sareng rupa matrix nunda gelar érosi produk.

3. résistansi Pangaruh: produk tiasa tahan kakuatan shock termal tinggi, jadi prosés naon waé tiasa dipastikeun.

4. résistansi asam: ditambah bahan khusus tiasa nyata ningkatkeun kualitas produk, nunjukkeun kinerja anu saé dina indéks résistansi asam, sareng ngalegaan umur jasa produk.

Taros Kami

Handan Qifeng Carbon Co., Ltd.

Wechat & WhatsApp: + 86-13730413920

Surélék: Judy_graphite@163.com

Situs wéb: https://www.qfcarbon.com

https://qifengcarbon.en.alibaba.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali