Éléktroda grafit

  • HP Graphite Electrodes For Steel Making

    Elektroda HP grafit Pikeun Pembuatan Baja

    Detil Gancang: Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan) Ngaran Merk: Tipe QF: Éléktron Blok Aplikasi: Pembuatan Baja / Peleburan Baja Panjang: 1600 ~ 2800mm Kelas: Résistansi HP (μΩ.m): <6.2 Densitas Tampak (g / cm³):> 1.67 Ékspansi Termal (100-600 ℃) x 10-6 / ℃: <2.0 Kakuatan Flexural (Mpa):> 10.5 ASH: 0.3% max Jenis puting: 3TPI / 4TPI / 4TPIL Bahan Baku: Jarum Perminyakan Minyak Bumi Coke : Laju Konsumsi Rendah Warna: Hideung Gray Diaméter: 300mm, 400mm, 450mm, 500mm, 600mm, 650mm, 700 ...
  • Regular Power Graphite Electrode

    Éléktroda éléktrit listrik biasa

    Éléktroda grafit dianggo utamina dina tungku sendok, pembuatan tungku listrik-busur tungku, tungku fosfor Konéng, tungku silikon Industri atanapi tambaga lebur.
  • Graphite Electrode With Ultra High Power(UHP)

    Éléktroda grafit Kalayan Daya Tinggi Luhur (UHP)

    Éléktroda grafit utamina C petroleum coke, jarum coke salaku bahan baku, binding aspal batubara, kalsinasi, bahan-bahan, kneading, molding, baking sareng grafitisasi, mesin sareng didamel
  • Graphite Electrode Scraps

    Titik Éléktroda grafit

    Detil Gancang: Tempat Asalna: Cina Nami Merek: Jumlah Modél QF: tiasa ngarobih Aplikasi: Listrik tungku busur pembuatan baja Komposisi Kimia: karbon tetep, Bahan grafit jieunan: Bahan Murni Grafit Bahan Palsu Warna: Hideung Abu eusi Abu: 0,5% Ukuran Max : Kebutuhan Klién 'Packing: Ton Bag Density: 1.58-1.85g / cm3 Kamampuhan Suplai: 2000 Ton / Ton per Bulan Paking sareng Pangiriman: Rincian Kemasan: kantong kana wadah atanapi numutkeun konsumén' ...