Aditif Karbon

  • Calcined Anthracite Coking Coal Calcined Anthracite

    Kalkéd Antrasit Coking Batubara Calcined Antrasit

    "Batubara Antrasit Calcined", atanapi "Batubara Antrasit Calcined Gas". Bahan baku utami nyaéta antrasit kualitas luhur unik, kalayan ciri eusi karbon tetep tinggi, résistansi oksidasi anu kuat, lebu rendah, walirang rendah, fosfor rendah, kakuatan mékanis tinggi, aktivitas kimia tinggi, tingkat pamulihan batubara purity anu luhur. Aditif karbon gaduh dua kagunaan utama, nyaéta salaku bahan bakar sareng aditif. Nalika dipaké salaku aditif karbon tina peleburan waja, sareng casting, karbon tetep tiasa ngahontal saluhureun 95%.
  • Low Sulphur Calcined Pitch Petroleum Coke Specification Price

    Harga Spesifikasina Coklat Perminyakan Sulfur Calcined Calcined Pitch

    Pitch coke mangrupikeun nada tar batubara suhu luhur, anu didamel nganggo pitch tar batubara ku pemanasan, ngabubarkeun, nyemprot sareng mendingan ngabentuk prosés. Coke pitch dibagi kana dua kategori: pitch tar batu bara sareng aspék minyak bumi. Pengikat aspal pikeun bahan réfrakterasi biasana tar tar pitch. Témpél bahan baku tés dipasang kana bejana pembubaran aspal pikeun dipanaskeun sareng leyur.