KATEGORI

Produk unggulan

Tentang Kami

  • about us
  • Handan Qifeng Carbon Co., Ltd. mangrupikeun pabrik karbon ageung di Cina, kalayan langkung ti 15 taun pangalaman produksi, tiasa nyayogikeun bahan sareng produk karbon di seueur daérah. Kami utamina ngahasilkeun Aditif Karbon(BPK & GPC) sareng éléktroda grafit kalayan kelas UHP / HP / RP. Produk kami dicirikeun ku kakuatan tinggi, konduktivitas listrik anu hadé, résistansi shock terma termal anu saé sareng konsumsi anu handap, sareng seueur dianggo dina metalurgi…

    Maca deui

    Warta & Kajadian