Blok Karbon Anoda / Corétan grafit Karbon Anoda Scrap

Pedaran pondok:

Anoda karbon dihasilkeun tina bahan-bahan ieu: coke petroleum kalkulus sareng pitch tar batubara. Ogé Anoda mangrupikeun blok karbon ageung anu dianggo pikeun ngalirkeun listrik nalika prosés pangurangan aluminium.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Anoda nyaéta blok karbon anu dianggo pikeun ngalaksanakeun énergi listrik nalika prosés ngahasilkeun aluminium primér. Anoda karbon dihasilkeun tina bahan-bahan ieu: coke petroleum calcined sareng pitch tar batubara. Ogé Anodes mangrupikeun blok karbon ageung anu dianggo pikeun ngalirkeun listrik nalika prosés pangurangan aluminium.

Detil Gancang:

Tempat Asalna: Cina

Ngaran mérek: QF

Jumlah modél: 30-80mm 80-150mm 100-400mm

Aplikasi: Peleburan, Cor, Éléktroda

Eusi awu: 1% Max

S: 2,2% Max

C Eusi (%): 98,0% mnt

Uap: 1%

Vm: 1,5%

Kapadetan: > 1,75g / cm3

Bahan: héjo Coke Perminyakan, pitch

Komposisi Kimia: Karbon

Spésifikasi

MajorPhysiochemicalIndicatorsforAnodeCarbonBlock:

Jenis

Ash≤%

Résistansi≤μQ: m

Kakuatan resistan 

cetocrushing≥Mpa

Volume

kapadetan≥g / cm3

Truedensity

≥g / cm3

1

0,5

55

29

1.5

2

2

1

60

29

1.5

2

3

1

65

29

1.48

2

Aplikasi

A. Dianggo deui dina prosés ngahasilkeun bahan anoda

B.Digunakeun salaku jenis agrégat dina prosés ngahasilkeun témpél anoda

C.Digunakeun salaku suluh peleburan tambaga

Taros Kami

Handan Qifeng Carbon Co., Ltd.

Wechat & WhatsApp: + 86-13730413920

Email: Judy_graphite@163.com

Halaman Wéb: https://www.qfcarbon.com

              https://qifengcarbon.en.alibaba.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali