Dikawasa Antrasit

  • Calcined Anthracite Coking Coal Calcined Anthracite

    Kalkéd Antrasit Coking Batubara Calcined Antrasit

    "Batubara Antrasit Calcined", atanapi "Batubara Antrasit Calcined Gas". Bahan baku utami nyaéta antrasit kualitas luhur unik, kalayan ciri eusi karbon tetep tinggi, résistansi oksidasi anu kuat, lebu rendah, walirang rendah, fosfor rendah, kakuatan mékanis tinggi, aktivitas kimia tinggi, tingkat pamulihan batubara purity anu luhur. Aditif karbon gaduh dua kagunaan utama, nyaéta salaku bahan bakar sareng aditif. Nalika dipaké salaku aditif karbon tina peleburan waja, sareng casting, karbon tetep tiasa ngahontal saluhureun 95%.