Taros Kami

Handan Qifeng Carbon Co., Ltd.

Alamat

B # 1202, Furuite Times Square, Kota Handan, Propinsi Hebei, Cina

Telepon

 Telp & fax: 0086-310-3023411

Kantor Ngabejaan: 0086-13363057298

M: 0086-18131011120

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami