Éléktroda éléktrit listrik / HP tinggi

  • HP Graphite Electrodes For Steel Making

    Elektroda HP grafit Pikeun Pembuatan Baja

    Detil Gancang: Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan) Ngaran Merk: Tipe QF: Éléktron Blok Aplikasi: Pembuatan Baja / Peleburan Baja Panjang: 1600 ~ 2800mm Kelas: Résistansi HP (μΩ.m): <6.2 Densitas Tampak (g / cm³):> 1.67 Ékspansi Termal (100-600 ℃) x 10-6 / ℃: <2.0 Kakuatan Flexural (Mpa):> 10.5 ASH: 0.3% max Jenis puting: 3TPI / 4TPI / 4TPIL Bahan Baku: Jarum Perminyakan Minyak Bumi Coke : Laju Konsumsi Rendah Warna: Hideung Gray Diaméter: 300mm, 400mm, 450mm, 500mm, 600mm, 650mm, 700 ...