Warta

  • CPC inspection in our factory

    Pamariksaan BPK di pabrik kami

    Widang aplikasi utama coke dikalsinasi di Cina nyaéta industri aluminium éléktrolit, nyatakeun langkung ti 65% tina jumlah total coke dikalsinasi, dituturkeun ku karbon, silikon industri sareng industri peleburan sanés. Pamakéan coke dikalsinasi salaku bahan bakar utamina di cemen ...
    Maca deui
  • What are the measures to reduce electrode consumption

    Naon léngkah pikeun ngirangan konsumsi éléktroda

    Ayeuna, ukuran utama pikeun ngirangan konsumsi éléktroda nyaéta: Optimalkeun parameter sistem catu daya. Parameter catu daya mangrupikeun faktor konci anu mangaruhan kana konsumsi éléktroda. Salaku conto, pikeun tungku 60t, nalika tegangan sisi sekundér nyaéta 410V sareng arus ...
    Maca deui
  • Graphite electrode CN brief news

    Éléktroda grafit berita pondok CN

    Dina paruh pertama 2019, pasar éléktroda grafit domestik nunjukkeun tren naékna harga sareng turun. Ti Januari dugi ka Juni, kaluaran 18 pabrik éléktroda grafit konci di Cina nyaéta 322.200 ton, dugi 30,2% taun-taun; Chin ...
    Maca deui
  • 2019 Thailand International Casting Diecasting Metallurgical Heat Treatment Exhibition

    Pameran Perlakuan Panas Dieunakeun Metalurgi Internasional Thailand Thailand 2019

    Tempat: BITEC EH101, Bangkok, Komisi Thailand: Asosiasi pengecoran Thailand, pusat pikeun promosi produktivitas industri pengecoran Co-sponsor: Asosiasi pengecoran Thailand, asosiasi pengecoran Jepang, asosiasi pengecoran Korea, asosiasi pengecoran Vietnam, Taiwan pikeun ...
    Maca deui