Blok grafit

  • Corrosion Resistant Graphite Blocks, Good Electrical Conductivity

    Blok Grafit Tahan Korosi, Konduktivitas Listrik Anu Saé

    Detil Gancang: Tempat Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: QF Jumlah Modél: Tipe QF: Éléktron Blok Aplikasi: Pengecoran, pengecoran, Sinter Panjang: tiasa disayogikeun Komposisi Kimia: Densitas Bulk Densitas Tinggi murni: ≥1.91g / cm3 Komprési Kakuatan: ≥135MPa Modél Élastisitas: 12GPA Gas Porositas: 11% Granularitas: 8-10μm Kamampuhan Pasokan: 2000 Ton per Bulan Rincian Kemasan: bungkus kasus kai atanapi tiasa dipak per paménta palanggan Port: TIANJIN PORT Spesifikasi Densitas Massal ≥1.91g / c ...
  • Carbon Anode Block/Artificial Graphite Carbon Anode Scrap

    Blok Karbon Anoda / Corétan grafit Karbon Anoda Scrap

    Anoda karbon dihasilkeun tina bahan-bahan ieu: coke petroleum calcined sareng pitch tar batubara. Ogé Anodes mangrupikeun blok karbon ageung anu dianggo pikeun ngalirkeun listrik nalika prosés pangurangan aluminium.
  • Cathode Carbon Block

    Blok Karbon Cathode

    Detil Gancang: Nami Produk: blok karbon Cathode Nami Merek: Résistansi QF (μΩ.m): 9-29 Keterampilan Jelas (g / cm³): 1.60-1.72 Kakuatan Flexural (N / ㎡): 8-12 Warna: Bahan Hideung: coke minyak bumi kualitas tinggi sareng coke jarum Ukuran: sakumaha kabutuhan konsumén Aplikasi: éléktrolititas kapadetan nyata: 1.96-2.20 ASH: 0.3-2 ékspansi natrium: 0.4-0.7 Pedaran Pakét: Pakét ku kasus kai sareng sabuk waja. Spésifikasi Spesifikasi Metode Tés Unit Nilai 30% Grafit ...