Riwayat Perusahaan

1999

1999- Ngadegkeun pabrik éléktroda grafit.

1
2

2000

2000- Mésér 10 mékanika Mesin Mesin

2007

2007-Anyar diwangun 18- tungku ring hurung

3
4

2014

2014-Anyar-diwangun 20000KVA LWG tungku grafitisasi

2015

2014-Purcahse Mesin produksi lingkungan Anyar

5
7

2016

2016-Ngawangun 24 kaléng kalér

2017

2017-Anyar Ngawangun Gudang ageung sanés pikeun éléktroda grafit sareng BPK

7
8

2018

2018-Produk kami wilujeng sumping di sakitar pabrik baja dunya

2019

Dina akhir taun 2019 Mésér alat penghancur sareng panyaringan modéren

9
10

2020

Dinten ayeuna urang gaduh cekap pangalaman dina ngahasilkeun sareng ngical ge sareng aditif karbon