Produk

  • Calcined Petroleum Coke,Porous, Granular,0.5%Sulphur. 

    Coke Perminyakan Calcined, Keropos, Granular, 0,5% Walirang. 

    Detil Gancang: Tempat Asalna: Cina, Ngaran Merek Hebei: Jumlah Modél QIFENG: 1-5mm Aplikasi: bahan bakar dina pembuatan baja Komposisi Kimia: FC, S, Ash, VM, Uap Nama produk: Kandungan Sulfur Perminyakan Minyak Bumi Calcined: 0.5- 2.0 Kandungan Awu :: 0,5% max Karbon Maneuh: 97% ~ 98% Uap: 0,5% Ukuran: 1-5mm Warna: Hideung Abu Pitunjuk sanés: Kamampuhan Suplai: 2000 Ton / Ton per Bulan Detil pengepakan: Ton kantong, atanapi numutkeun pikeun sarat konsumén. (Kanggo langkung mastikeun kasalametan barang-barang anjeun, Profionaiona ...
  • Carbon Rasier For Smelting,Cathode Block And Carbon Electrode Material,GPC

    Carbon Rasier Kanggo Peleburan, Blok Cathode Sareng Bahan Éléktroda Karbon, GPC

    Detil Gancang: Tempat Asalna: Cina, Ngaran Merek Hebei: Jumlah Modél QIFENG: 3-6mm Aplikasi: pembuatan waja, beusi corong Komposisi Kimia: FC, S, Ash, VM, Uap Ngaran produk: Elemen Bahan Bakar Minyak Coke Sulfur :: 0,05 Kandungan Ash :: 0,05% maks Bahan: Jarum Coke ...
  • HP Graphite Electrodes For Steel Making

    Elektroda HP grafit Pikeun Pembuatan Baja

    Detil Gancang: Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan) Ngaran Merk: Tipe QF: Éléktron Blok Aplikasi: Pembuatan Baja / Peleburan Baja Panjang: 1600 ~ 2800mm Kelas: Résistansi HP (μΩ.m): <6.2 Densitas Tampak (g / cm³):> 1.67 Ékspansi Termal (100-600 ℃) x 10-6 / ℃: <2.0 Kakuatan Flexural (Mpa):> 10.5 ASH: 0.3% max Jenis puting: 3TPI / 4TPI / 4TPIL Bahan Baku: Jarum Perminyakan Minyak Bumi Coke : Laju Konsumsi Rendah Warna: Hideung Gray Diaméter: 300mm, 400mm, 450mm, 500mm, 600mm, 650mm, 700 ...
  • Regular Power Graphite Electrode

    Éléktroda éléktrit listrik biasa

    Éléktroda grafit dianggo utamina dina tungku sendok, pembuatan tungku listrik-busur tungku, tungku fosfor Konéng, tungku silikon Industri atanapi tambaga lebur.
  • Graphite Electrode With Ultra High Power(UHP)

    Éléktroda grafit Kalayan Daya Tinggi Luhur (UHP)

    Éléktroda grafit utamina C petroleum coke, jarum coke salaku bahan baku, binding aspal batubara, kalsinasi, bahan-bahan, kneading, molding, baking sareng grafitisasi, mesin sareng didamel
  • Corrosion Resistant Graphite Blocks, Good Electrical Conductivity

    Blok Grafit Tahan Korosi, Konduktivitas Listrik Anu Saé

    Detil Gancang: Tempat Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: QF Jumlah Modél: Tipe QF: Éléktron Blok Aplikasi: Pengecoran, pengecoran, Sinter Panjang: tiasa disayogikeun Komposisi Kimia: Densitas Bulk Densitas Tinggi murni: ≥1.91g / cm3 Komprési Kakuatan: ≥135MPa Modél Élastisitas: 12GPA Gas Porositas: 11% Granularitas: 8-10μm Kamampuhan Pasokan: 2000 Ton per Bulan Rincian Kemasan: bungkus kasus kai atanapi tiasa dipak per paménta palanggan Port: TIANJIN PORT Spesifikasi Densitas Massal ≥1.91g / c ...
  • Calcined Anthracite Coking Coal Calcined Anthracite

    Kalkéd Antrasit Coking Batubara Calcined Antrasit

    "Batubara Antrasit Calcined", atanapi "Batubara Antrasit Calcined Gas". Bahan baku utami nyaéta antrasit kualitas luhur unik, kalayan ciri eusi karbon tetep tinggi, résistansi oksidasi anu kuat, lebu rendah, walirang rendah, fosfor rendah, kakuatan mékanis tinggi, aktivitas kimia tinggi, tingkat pamulihan batubara purity anu luhur. Aditif karbon gaduh dua kagunaan utama, nyaéta salaku bahan bakar sareng aditif. Nalika dipaké salaku aditif karbon tina peleburan waja, sareng casting, karbon tetep tiasa ngahontal saluhureun 95%.
  • Low Sulphur Calcined Pitch Petroleum Coke Specification Price

    Harga Spesifikasina Coklat Perminyakan Sulfur Calcined Calcined Pitch

    Pitch coke mangrupikeun nada tar batubara suhu luhur, anu didamel nganggo pitch tar batubara ku pemanasan, ngabubarkeun, nyemprot sareng mendingan ngabentuk prosés. Coke pitch dibagi kana dua kategori: pitch tar batu bara sareng aspék minyak bumi. Pengikat aspal pikeun bahan réfrakterasi biasana tar tar pitch. Témpél bahan baku tés dipasang kana bejana pembubaran aspal pikeun dipanaskeun sareng leyur.
  • Carbon Anode Block/Artificial Graphite Carbon Anode Scrap

    Blok Karbon Anoda / Corétan grafit Karbon Anoda Scrap

    Anoda karbon dihasilkeun tina bahan-bahan ieu: coke petroleum calcined sareng pitch tar batubara. Ogé Anodes mangrupikeun blok karbon ageung anu dianggo pikeun ngalirkeun listrik nalika prosés pangurangan aluminium.
  • Cathode Carbon Block

    Blok Karbon Cathode

    Detil Gancang: Nami Produk: blok karbon Cathode Nami Merek: Résistansi QF (μΩ.m): 9-29 Keterampilan Jelas (g / cm³): 1.60-1.72 Kakuatan Flexural (N / ㎡): 8-12 Warna: Bahan Hideung: coke minyak bumi kualitas tinggi sareng coke jarum Ukuran: sakumaha kabutuhan konsumén Aplikasi: éléktrolititas kapadetan nyata: 1.96-2.20 ASH: 0.3-2 ékspansi natrium: 0.4-0.7 Pedaran Pakét: Pakét ku kasus kai sareng sabuk waja. Spésifikasi Spesifikasi Metode Tés Unit Nilai 30% Grafit ...
  • Graphite Electrode Scraps

    Titik Éléktroda grafit

    Detil Gancang: Tempat Asalna: Cina Nami Merek: Jumlah Modél QF: tiasa ngarobih Aplikasi: Listrik tungku busur pembuatan baja Komposisi Kimia: karbon tetep, Bahan grafit jieunan: Bahan Murni Grafit Bahan Palsu Warna: Hideung Abu eusi Abu: 0,5% Ukuran Max : Kebutuhan Klién 'Packing: Ton Bag Density: 1.58-1.85g / cm3 Kamampuhan Suplai: 2000 Ton / Ton per Bulan Paking sareng Pangiriman: Rincian Kemasan: kantong kana wadah atanapi numutkeun konsumén' ...