Tentang Kami

1

Handan Qifeng Carbon Co., Ltd. mangrupikeun pabrik karbon ageung di Cina, kalayan langkung ti 15 taun pangalaman produksi, tiasa nyayogikeun bahan sareng produk karbon di seueur daérah. Kami utamina ngahasilkeun Aditif Karbon (CPC & GPC) sareng éléktroda grafit kalayan kelas UHP / HP / RP.

 

Saatos mangtaun-taun usaha, produk perusahaan Qifeng parantos dikenal pisan ku konsumén domestik sareng asing sareng kerjasama anu jero. Tujuan kami: sakali kerjasama, kerjasama saumur hirup! Ayeuna perusahaan urang utamina ngayakeun saringan coke minyak bumi dikalsinasi sagala jinis ukuran partikel sareng éléktroda grafit diaméterna ti 75mm dugi ka 1272mm produksi sareng penjualan, low sulfur & sulfur sedeng coke petroleum kami liwat skrining profesional kami utamina dianggo dina bahan anoda aluminium anu tos dipanggang , casting sareng carburant pembuatan baja, produksi titanium dioksida, bahan katoda batré litium, industri kimia, jst.

 

Pabrik kami gaduh peralatan produksi karbon kelas munggaran, téknologi dipercaya, manajemén ketat sareng sistem inspeksi anu sampurna, laboratorium uji kualitas produk sampurna kami tiasa mastikeun yén unggal kiriman sadayana sesuai sareng sarat konsumén, kami gaduh tim logistik anu gedé, mastikeun kaamanan unggal kiriman tepat waktuna sumping di palabuhan. Qifeng konsisten sareng pedoman jaminan kualitas sareng kuantitas ogé layanan anu saé. Kapasitas ékspor bulanan langkung ti 10.000 ton produk, sareng kami jauh payun di perusahaan swasta domestik.

 

Kami leres-leres ngarepkeun damel babarengan sareng rerencangan sadayana di panjuru dunya ngawangun Qifeng kana perusahaan grup anu langkung semangat, wani nangtang, inovasi kontinyu sareng pamekaran anu kuat.

5
6
7