Kalkéd Antrasit Coking Batubara Calcined Antrasit

Pedaran pondok:

"Batubara Antrasit Calcined", atanapi "Batubara Antrasit Calcined Gas". Bahan baku utami nyaéta antrasit kualitas luhur unik, kalayan ciri eusi karbon tetep tinggi, résistansi oksidasi anu kuat, lebu rendah, walirang rendah, fosfor rendah, kakuatan mékanis tinggi, aktivitas kimia tinggi, tingkat pamulihan batubara purity anu luhur. Aditif karbon gaduh dua kagunaan utama, nyaéta salaku bahan bakar sareng aditif. Nalika dipaké salaku aditif karbon tina peleburan waja, sareng casting, karbon tetep tiasa ngahontal saluhureun 95%.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

001

Detil Gancang:

Tempat Asalna: Hebei, Cina                    

Ngaran mérek: QF

Aplikasi: Pembawa aktivator kimia, tungku industri

C Eusi (%): 90                              

Eusi S (%): 0.3

Eusi Ash (%): <7                            

Volatil: <5

Ngaran Produk: Dikawasa Antrasit               

Warna: Hideung

Fitur: Tahan Suhu Tinggi              

MOQ: 20 Ton

Sampel: Nyayogikeun                                

Pakét: 25kg / kantong

Kauntungan: Eusi Karbon Tinggi                

Diménsi: 20-40MM

Pitunjuk anu sanés:

Kamampuhan Suplai: 1000 Ton / Ton per Bulan

Rincian bungkus: kantong jumbo ton / bohlam dina wadah / sakumaha sarat konsumén

Palabuhan: TIANJIN

Spésifikasi

Batubara antrasit anu dikalsinasi listrik kualitas luhur dianggo pikeun peleburan logam

"Batubara Antrasit Calcined", atanapi "Batubara Antrasit Calcined Gas". Bahan baku utami nyaéta antrasit kualitas luhur unik, kalayan ciri eusi karbon tetep tinggi, résistansi oksidasi anu kuat, lebu rendah, walirang rendah, fosfor rendah, kakuatan mékanis tinggi, aktivitas kimia tinggi, tingkat pamulihan batubara purity anu luhur. Aditif karbon gaduh dua kagunaan utama, nyaéta salaku bahan bakar sareng aditif. Nalika dipaké salaku aditif karbon tina peleburan waja, sareng casting, karbon tetep tiasa ngahontal saluhureun 95%.

 

Jenis

FC

Abong

VM

Uap

S

(%) mnt

(%) maks

(%) maks

(%) maks

(%) maks

1

85

13

1.5

0,5

0,5

2

90

8

1.5

0,5

0,35

3

91

7

1.5

0,5

0.3

4

92

6.5

1.5

0,5

0.3

5

93

5.5

1.5

0,5

0,28

6

95

4

1

0,5

0,2

Pakét 25kg kantong; 1.2mt pp kantong nganggo plastik anyaman kantong atanapi ngarobih

Taros Kami

Handan Qifeng Carbon Co., LTD

WeChat & WhatsApp: + 86-13730413920

Halaman Wéb: https://www.qfcarbon.com/ 

Alibaba: https://qifengcarbon.en.alibaba.com/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/judy-lee-02ba63192/


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali