Kauntungan urang

sale(1)

Pabrik langsung ngajual

 

company

Lini produksi lengkep

 

equipment

Parangkat canggih

 

team

Tim anu berpengalaman

 

sys-quality_

Manajemén kualitas ketat

 

24h delivery_

Pangiriman gancang

 

service

Jasa saatos-jualan alus

 

Nelepon kami dinten di 0086-18131011120 atanapi email amy@qfcarbon.com

Biaya produksi tinggi tapi harga murah pikeun kerjasama jangka panjang urang. Anjeun tiasa ngagaduhan sababaraha pilihan sareng nilai sadaya jinis sami tiasa dipercaya. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, tong ragu naroskeun ka kami.

Tentang Kami

Handan Qifeng Carbon Co., Ltd. mangrupikeun pabrik karbon ageung di Cina, kalayan langkung ti 15 taun pangalaman produksi, tiasa nyayogikeun bahan sareng produk karbon di seueur daérah. Kami utamina ngahasilkeun Aditif Karbon (CPC & GPC) sareng éléktroda grafit kalayan kelas UHP / HP / RP.

Kategori

Taros Kami

Alamat:
B # 1202, Furuite Times Square, Kota Handan, Propinsi Hebei, Cina

Email:
amy@qfcarbon.com

Tel:
0086-18131011120