Dikalong pitch coke

  • Low Sulphur Calcined Pitch Petroleum Coke Specification Price

    Harga Spesifikasina Coklat Perminyakan Sulfur Calcined Calcined Pitch

    Pitch coke mangrupikeun nada tar batubara suhu luhur, anu didamel nganggo pitch tar batubara ku pemanasan, ngabubarkeun, nyemprot sareng mendingan ngabentuk prosés. Coke pitch dibagi kana dua kategori: pitch tar batu bara sareng aspék minyak bumi. Pengikat aspal pikeun bahan réfrakterasi biasana tar tar pitch. Témpél bahan baku tés dipasang kana bejana pembubaran aspal pikeun dipanaskeun sareng leyur.