Harga Spesifikasina Coklat Perminyakan Sulfur Calcined Calcined Pitch

Pedaran pondok:

Pitch coke mangrupikeun jinis tar tar suhu luhur, anu didamel ku ngagunakeun tar tar pitch ku pemanasan, ngabubarkeun, nyemprot sareng mendingan ngabentuk prosés. Coke pitch dibagi kana dua kategori: pitch tar batu bara sareng aspék minyak bumi. Pengikat aspal pikeun bahan réfrakterasi biasana tar tar pitch. Témpél bahan baku tés dipasang kana bejana pembubaran aspal pikeun dipanaskeun sareng leyur.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

0011

Detil Gancang:

Tempat Asalna: Hebei, Cina                        

Jenis: coke pitch

Calory (J): 7450                                    

Eusi Walirang (%): 0.3

Eusi Ash (%): 4                                  

Karbon tetep (%): 95

Uap (%): 0.6                                    

Kandungan fosfor (%): 0,03

Perkara volatil (%): 1.5                               

Résistansi Abrasive: M10 <7%

Kakuatan naksir: M40> 80%                        

Ngaran mérek: QF

WARNA: Hideung                                      

Ukuran: 0-10mm, 10-30mm, 30-80mm

Pitunjuk anu sanés:

Kamampuhan Suplai: 2000 Ton / Ton per Bulan

Rincian bungkus: kantong jumbo ton / bohlam dina wadah / sakumaha sarat konsumén

Palabuhan: TIANJIN

Panjelasan Produk:

Pitch coke mangrupikeun nada tar batubara suhu luhur, anu didamel nganggo pitch tar batubara ku pemanasan, ngabubarkeun, nyemprot sareng mendingan ngabentuk prosés. Coke pitch dibagi kana dua kategori: pitch tar batu bara sareng aspék minyak bumi. Pengikat aspal pikeun bahan réfrakterasi biasana tar tar pitch. Témpél bahan baku tés dipasang kana bejana pembubaran aspal pikeun dipanaskeun sareng leyur. Dina waktos anu sami, coil pemanasan listrik dihurungkeun, sareng aspal cairna dikaluarkeun tina nozel sareng dirobih janten partikel halus ku hawa. Pelet aspal sacara alami didinginkan kana produk semi-réngsé ku hawa dina menara pendingin, sareng dikirim ka saringan skrining getaran tilu diménsi ku handapeun menara panyejuk pikeun mengklasifikasikan produk aspal buleud anu nyumponan sarat.

Parameter Téknis

Jenis Ngalereskeun karbon (mnt.%) Walirang(maks.%) Abong(maks.%) Perkara volatil (maks.%) Uap (maks.) Ukuran (mm)
QF 85-95% 0,5-0,2% 12-4% 2-1.5% 0,6% 0-5
Ukuran partikel khusus tiasa didaptarkeun numutkeun kabutuhan anjeun.

Taros Kami

Handan Qifeng Carbon Co., LTD

WeChat & WhatsApp: + 86-13730413920

Halaman Wéb: https://www.qfcarbon.com/ 

Alibaba: https://qifengcarbon.en.alibaba.com/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/judy-lee-02ba63192/


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali