Titik Grafit

  • Graphite Electrode Scraps

    Titik Éléktroda grafit

    Detil Gancang: Tempat Asalna: Cina Nami Merek: Jumlah Modél QF: tiasa ngarobih Aplikasi: Listrik tungku busur pembuatan baja Komposisi Kimia: karbon tetep, Bahan grafit jieunan: Bahan Murni Grafit Bahan Palsu Warna: Hideung Abu eusi Abu: 0,5% Ukuran Max : Kebutuhan Klién 'Packing: Ton Bag Density: 1.58-1.85g / cm3 Kamampuhan Suplai: 2000 Ton / Ton per Bulan Paking sareng Pangiriman: Rincian Kemasan: kantong kana wadah atanapi numutkeun konsumén' ...