Éléktroda grafit Kalayan Daya Tinggi Luhur (UHP)

Pedaran pondok:

Éléktroda grafit utamina C petroleum coke, jarum coke salaku bahan baku, binding aspal batubara, kalsinasi, bahan-bahan, kneading, molding, baking sareng grafitisasi, mesin sareng didamel


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Gancang:

Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan)

Ngaran mérek: QF

Jenis: Blok éléktroda

Aplikasi: Pembuatan Baja / Baja Peleburan

Panjangna: 1600 ~ 2800mm

Kelas: UHP

Lalawanan (μΩ.m): <5.5

Kapadetan Anu Nyampak (g / cm³ ):> 1,68

Ékspansi Termal (100-600) x 10-6 /: <1.4

Kakuatan Flexural (N /):> 11 Mpa

ASH: 0,3% maks

Jenis puting: 3TPI / 4TPI / 4TPIL

Bahan atah: Jarum Coke

Kautamaan: Laju Konsumsi Rendah

Warna: Hideung Abu

Diameter: 300mm, 400mm, 450mm, 500mm, 600mm, 650mm, 700mm

Kamampuhan Suplai

3000 Ton per Bulan

Pakét & Pangiriman

Rincian bungkusan: Palét kai standar atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

Palabuhan: Palabuan Tianjin

Komposisi éléktroda grafit

Éléktroda grafit utamina C petroleum coke, jarum coke salaku bahan baku, binding aspal batubara, kalsinasi, bahan, kneading, molding, baking sareng grafitisasi, mesin sareng didamel, anu dileupaskeun dina tungku busur listrik dina bentuk konduktor busur listrik janten panas muatan tungku lebur, numutkeun indéks kualitas na, tiasa dibagi kana éléktroda grafit kakuatan biasa, éléktroda grafit kakuatan tinggi sareng éléktroda grafit kakuatan tinggi. Bahan baku utama produksi éléktroda grafit nyaéta coke minyak bumi, éléktroda grafit listrik biasa tiasa nambihan alit jumlah coke aspal, coke minyak bumi sareng eusi sulfur coke aspal henteu tiasa ngaleuwihan 0,5%. Coke jarum ogé diperyogikeun pikeun ngahasilkeun éléktroda grafit kakuatan tinggi atanapi kakuatan tinggi. Bahan baku utama pikeun produksi anoda aluminium nyaéta céng minyak bumi, sareng eusi walirang henteu kedah ngaleuwihan 1,5% ~ 2%.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali