Éléktroda grafit berita pondok CN

1

Dina paruh pertama 2019, pasar éléktroda grafit domestik nunjukkeun trend naékna harga sareng turun. Ti Januari dugi ka Juni, kaluaran 18 pabrik éléktroda grafit konci di Cina nyaéta 322.200 ton, dugi 30,2% taun-taun; Ékspor éléktroda grafit Cina mangrupikeun 171.700 ton, naék 22,2% ti bulan payun.

Dina kasus turunna harga domestik anu jelas, sadaya jelema parantos netepkeun pandanganana dina pasar ékspor. Tina harga rata-rata ékspor éléktroda grafit domestik ti Januari dugi ka Juni, tiasa ditingali yén sanaos tren turun ka handap, lebak panghandapna muncul dina bulan April, $ 6,24. / kg, tapi tetep langkung luhur tibatan harga rata-rata domestik salami periode anu sami.

2

Dina watesan kuantitas, volume ékspor bulanan rata éléktroda grafit domestik ti Januari dugi ka Juni 2019 langkung luhur tibatan tilu taun ka pengker. Utamana taun ayeuna, paningkatan volume ékspor jelas pisan. Éta tiasa ditingali yén kiriman éléktroda grafit Cina di pasar luar negeri parantos ningkat dina tren dua taun ka pengker.

Tina sudut pandang nagara-nagara ékspor, Malaysia, Turki sareng Rusia mangrupikeun tilu éksportir luhur di nagara-nagara ti Januari dugi ka Juni 2019, dituturkeun ku India, Oman, Koréa Kidul sareng Italia.

3

Dina paruh kadua taun ieu, kalayan ningkatna pasokan éléktroda grafit ageung ukuran domestik, tingkat harga ayeuna bakal tetep diuji, sareng daya saing produk global bakal ningkat saluyu. Diperkirakeun yén ékspor éléktroda grafit Cina bakal ningkat sakitar 25% dina 2019.


Pos waktos: Aug-10-2020