Pamariksaan BPK di pabrik kami

Widang aplikasi utama coke dikalsinasi di Cina nyaéta industri aluminium éléktrolit, nyatakeun langkung ti 65% tina jumlah total coke dikalsinasi, dituturkeun ku karbon, silikon industri sareng industri peleburan sanés. Pamakéan coke dikalsinasi salaku bahan bakar utamina dina semén, pembangkit listrik, kaca sareng industri sanésna, mangrupikeun proporsi alit.

Ayeuna, pasokan domestik sareng paménta coke calik dasarna sami. Nanging, ku sabab ékspor sajumlah ageung kokol petrol tingkat luhur-walirang, total pasokan domestik tina coke dikalsinkeun henteu cekap, sareng éta masih kedah ngimpor coke kalsium walirang sedeng sareng tinggi pikeun suplemén.

Kalayan pangwangunan sajumlah ageung unit coking dina taun-taun ayeuna, kaluaran coke dikalsinasi di Cina bakal dilegaan.

Gumantung kana eusi walirang, éta tiasa dibagi kana kokol walirang tinggi (eusi walirang di luhur 3%) sareng kokol walirang rendah (eusi walirang handapeun 3%).

Coke walirang rendah tiasa dianggo salaku témpél anodik sareng anoda sateuacan dipanggang pikeun pepelakan aluminium sareng éléktroda grafit pikeun pepelakan waja.

Coke walirang rendah kualitas luhur (eusi walirang kirang ti 0,5%) tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun éléktroda grafit sareng agen karbonisasi.

Coke walirang rendah kualitas umum (eusi walirang kirang ti 1,5%) ilahar dianggo dina produksi anoda sateuacan dipanggang.

Coke minyak bumi kualitas rendah utamina dianggo dina peleburan silikon industri sareng produksi témpél anodik.

Coke walirang tinggi biasana dianggo salaku bahan bakar dina pepelakan semén sareng pembangkit listrik.

1

Sampling sareng tés anu pasti sareng pasti mangrupikeun bagian integral tina prosés produksi kami.

3

Coke walirang anu luhur tiasa nyababkeun kembung gas nalika grafitisasi, ngahasilkeun retakan produk karbon.

Kandungan lebu anu luhur bakal ngahambat kristalisasi struktur sareng mangaruhan kinerja produk karbon

2

Unggal léngkah bakal diuji sacara saksama, anu badé dilakukeun nyaéta data deteksi anu persis.

4

Salaku bagian tina sistem kualitas kami unggal paket bakal ditimbang sahenteuna 3 kali, pikeun nyingkahan percanggahan.

Tanpa résistansi coke dikalsinasi héjo tinggi pisan, caket kana insulator, saatos ngalsinasi, résistansi murag pisan, sabalikna tibalik sareng résistansi kokok minyak bumi sareng suhu anu dikalsinasi, saatos 1300 ℃ résistansi kokol minyak bumi dikalsinasi turun janten 500 μm Ω m. atawa jadi.

5
6
7

Pos waktos: Aug-18-2020